About

Hei, 

ja ihanaa että eksyit blogini äärelle<3

Blogin takaa löytyy Virpi Marika, 32-vuotias joogi, äiti, pohdiskelija ja elämästä nautiskelija, joka rakastaa joogaa, meditointia ja elämää ylipäätään! Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri ja sosiaalityöntekijä, ja valmistuin hiljattain joogaopettajaksi Heartful Yoga -opettajakoulutuksesta.

Innostukseni blogin kirjoittamiseen nousee omasta elämästäni sekä omien kokemuksieni kautta; säännöllisen joogaamisen ja meditoimisen myötä olen vakuuttunut siitä, että ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, tasapaino ja onnellisuus on mahdollista saavuttaa joogan, mietiskelyn ja kehotietoisuuden avulla. 

Tämän joogablogin tavoitteena ei ole opettaa “hyvinvointia” tai tarjota pikaratkaisuja onneen. Olen edelleen monella tapaa keskeneräinen, mutta sitäkin uteliaampi tutustumaan todelliseen itseeni. Kirjoitan oppiakseni lisää joogan ja mietiskelyn syvimmästä olemuksesta sekä kasvaakseni omalla joogapolullani. Teksteissäni jaan ajatuksiani joogan ja meditointiin sekä kehollisuuteen liittyvistä teemoista (ja ehkä hieman aiheen vierestä) sekä niiden positiivisista vaikutuksista omaan hyvinvointiini. Samalla haluan inspiroida muita näihin liittyvissä teemoissa. Meillä suomalaisilla on tapana sanoa ”kel’ onni on, se onnen kätkeköön”, mutta tässä asiassa olen eri mieltä – aidosti onnellisen ihmisen tunnistaa olemuksesta ja se hehkuu myös ulospäin! 

Blogini nimi, Piilotettu Pilvilinna, viittaa jokaisen henkilökohtaiseen kokemukseen omasta onnellisuudesta ja hyvinvoinnista. Joogan ja meditoinnin kautta olen oivaltanut, että jokaisesta meistä löytyy egosta vapaa “sisäinen voima”, joka on paras ja todellinen versio itsestämme. Tästä sisäisestä voimasta voidaan käyttää myös muita nimityksiä, kuten “sisäinen palo, stressitön minä, tietoinen läsnäolo, korkeampi voima, rakkaus tai vaikkapa onnellisuus”. Kun toimimme tämän sisäisen voimamme ohjailemana, emme stressaa, olemme tasapainossa, tekemisemme tuntuu mielekkäältä ja elämä vaivattomalta. Jokaisesta meistä löytyy siis tämä sisäinen “pilvilinna”, se tulee vain ensin löytää. Hyvinvoiva keho ja tasapainoinen mieli tuovat meidät lähemmäksi itseämme ja kohti tasapainosempaa ja onnellista elämää. 

Tervetuloa Piilotettuun Pilvilinnaan. Toivon, että löydät tästä blogistasi jotain ajateltavaa omaan päivääsi. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *